جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد
گاهی اوقات افراد هنگام استفاده از دستگاه های لیزر مو های زائد نتیجه مطلوبی کسب نمی کنند. شما نیز جزو این دسته از افراد هستید؟ می خواهید بدانید علت جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد چیست؟ عوامل و فاکتور های زیادی می توانند در بروز این مشکل نقش داشته باشند. نوع دستگاه ها، انواع پوست و موی افراد، رنگ پوست، عوامل هورمونی و بسیاری از موارد دیگر می توانند علل جواب نگرفتن در این روش باشند.
علل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد چیست؟
بسیاری از افراد می خواهند بدانند علل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد چیست؟ گاهی اوقات فرد در جلسات متعددی شرکت کرده و از این دستگاه استفاده می کند اما متاسفانه نتیجه مطلوبی به دست نمی آورد. تار مو ها همچنان ضخیم باقی مانده و نه تنها ریزش نداشته بلکه نازک هم نمی شوند. در مقابل برخی از افراد در همان چند جلسه اول رشد مو هایشان کاملا قطع شده و در حقیقت به خوبی از این دستگاه نتیجه می گیرند. این وسیله با تابش پرتو های نور با طول موج های خاصی بر روی پوست اثر گذاشته و مو ها را از ریشه می سوزاند. تنوع بالایی از این دستگاه ها تولید می شوند که هر یک از آن ها نور را با طول موج خاصی می تاباند. از طرفی پوست افراد نیز تنوع بالایی دارد و همین امر سبب می شود تا برای از بین بردن مو های زائد در هر یک از این پوست ها به نوع خاصی از این دستگاه ها نیاز باشد. برخی از این دستگاه ها بیش تر بر روی پوست های سفید اثر گذاشته و بعضی دیگر از آن ها مناسب پوست های گندمی و یا سبزه هستند.
لیزر موهای زائد و نحوه عملکرد آن
برای آن که با علل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد بیش تر آشنا شوید، خوب است که نحوه عملکرد این دستگاه ها را بهتر بشناسیم. این دستگاه ها یک نور لیزر از خود می تاباند و از همین طریق تار مو ها را از بین می برد. این نور در بخش های تیره موجود در ریشه مو های زائد اثر می گذارد. ملانین در این قسمت از مو ها بیش تر بوده و در نتیجه می تواند این نور را به خوبی جذب کند. تابش این نور گرمای زیادی تولید می کند و همین امر باعث آسیب دیدن فولیکول ها و جلوگیری از رشد مجدد مو ها می شود. مو هایی که به این روش برداشته می شوند، به حالت استراحت رفته و پس از تکمیل این جلسه ها دیگر رشد نخواهند کرد. این دستگاه ها اکثر موهای زائد را از بین می برند و برخی از آن ها نیز نازک تر شده و با تغییر رنگ همراه می شوند. گرمای تولید شده توسط این دستگاه پوست را نیز می سوزاند، از این رو این دستگاه ها را به سیستم خنک کننده مجهز می کنند. این سیستم از گرم شدن شدید پوست و سوختن آن جلوگیری می کند. تعداد جلساتی که باید از این دستگاه استفاده کنید به نوع پوست و جنس مو های زائد شما بستگی دارد. بهتر است طبق نظر تکنسین دستگاه عمل کرده و نتیجه مطلوبی دریافت کنید.
انواع پوست و موی مناسب برای لیزر موهای زائد
یکی از مهم ترین دلایل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد عدم توجه به این فاکتور مهم می باشد. هر فرد پوست و موهای زائد خاصی داشته و همین امر می تواند در میزان تاثیر گذاری این دستگاه ها موثر باشد. طبق دسته بندی هایی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده است، پوست افراد انواع مختلفی دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از:
- تایپ پوستی ۱
این افراد پوستی سفید با مو های بلوند و چشمانی آبی و یا سبز دارند. این افراد به آفتاب بسیار حساس بوده و نمی توانند برنزه کنند.
- تایپ پوستی ۲
این گروه از افراد پوست سفید با مو های قهوه ای روشن و یا بلوند دارند. چشمان این افراد سبز، آبی و یا فندقی است. پوست این گروه از انسان ها نیز به آفتاب حساس بوده و به سختی برنزه می شود.
- تایپ پوستی ۳
در این نوع از پوست ملانین بیش تری وجود دارد. همین امر سبب می شود تا به رنگ سفید و یا قهوه ای روشن دیده شود. این افراد معمولا چشمانی قهوه ای و یا فندقی دارد و به ندرت دیده می شود که چشمانی سبز و یا آبی داشته باشند. پوست این افراد در برابر آفتاب حساس نبوده و به راحتی برنزه می شود.
- تایپ پوستی ۴
این نوع پوست به راحتی برنزه می شود. معمولا به رنگ قهوه ای روشن و یا قهوه ای تیره بوده و رنگ موی این افراد نیز قهوه ای تیره می باشد.
- تایپ پوستی ۵
این افراد پوستی قهوه ای رنگ داشته و معمولا رنگ موهایشان نیز به همین رنگ است. این نوع پوست به سرعت برنزه شده و در برابر آفتاب نیز حساس نیست.
- تایپ پوستی ۶
این نوع پوست نیز به راحتی برنزه می شود. رنگ مو های افراد با این نوع پوست کاملا مشکی بوده و چشمانی قهوه ای دارند.
دلایل فیزیولوژیکی جواب نگرفتن از لیزر
جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. طبق تحقیقات انجام شده و نظر متخصصین پوست و مو ، مهم ترین نمونه از این دلایل عبارتند از:
– رنگ و ضخامت مو
جنس، رنگ و ضخامت مو ها مورد مهم دیگری است که باید در این رابطه به آن ها توجه داشته باشید. این مسئله را باید بدانید که اشعه ی این دستگاه به ملانین مو ها جذب می شود. بنابراین مو هایی که ملانین بیش تری دارند، احتمالا بیش تر تحت تاثیر این دستگاه قرار می گیرند. از این رو می گویند که این روش بر روی مو های مشکی و ضخیم بیش ترین تاثیر را دارد. معمولا افرادی که مو های زائد نازک و بلوندی دارند کم تر از این روش نتیجه می گیرند.
– نوع پوست
نوع پوست و رنگ آن نیز فاکتور مهم دیگریاست که در این زمینه می توان به آن اشاره کرد. هر چه بین رنگ مو و پوست شما اختلاف رنگ بیش تری باشد، احتمال گرفتن نتیجه در این روش بیش تر است. در مقابل هر چه پوست و مو های زائد رنگ های نزدیک تری به هم داشته باشند، این روش کم تر بر روی آن ها اثر می گذارد.
– عوامل هورمونی
یکی از مهم ترین علل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد همین مورد است. بسیاری از بیماری ها باعث بهم ریختگی هورمون ها می شوند و همن امر سبب بروز این مشکل خواهد شد. سندروم تخمدان پلی کیستیک، تومور، افزایش تستوسترون، دلایل ژنتیکی و … از مهم ترین نمونه از این بیماری ها هستند. بنابراین اگر بعد از چند جلسه لیزر نتیجه مطلوبی دریافت نکردید، باید به چکاپ رفته و این بیماری ها را مورد بررسی قرار دهید.
نقش تجهیزات و دستگاههای لیزر در نتایج
برای آن که بدانید علت جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد کدام است، خوب است که با تکنولوژي های به کار رفته در این محصولات بیش تر آشنا شوید. امروزه نمونه های بسیار مدرن و مجهزی از این دستگاه ها تولید می شوند. از این رو افراد با انواع پوست و تار مو های مختلف می توانند برای حذف مو ای زائد خود از این دستگاه ها استفاده کنند. این دستگاه ها از نظر طول موج لیزر، نوع سری به کار رفته در دستگاه، نوع سیستم خنک کننده، ایمنی دستگاه و … با هم تفاوت دارند. هر چه طول موج این دستگاه ها بیش تر باشند، به لایه های عمیق تری از پوست نفوذ کرده ومیزان اثربخشی آن ها نیز بیش تر می باشد. بنابراین این دستگاه ها از نظر طول موج لیزر با هم تفاوت های عمده ای دارند و بر اساس همین طول موج ها تقسیم بندی می شوند. علاوه بر این، سیستم خنک کننده به کار رفته در این دستگاه ها نیز با هم متفاوت است.
انواع دستگاههای لیزر و تفاوتهای آنها
بهترین دستگاه لیزر موهای زائد در انواع و نمونه های مختلفی تولید می شوند. این محصولات را بر اساس طول موج لیزر به دسته های متفاوتی تقسیم بندی می کنند. بهترین و محبوب ترین انواع این دستگاه ها عبارتند از:
- لیزر الکساندریت
در این نوع از دستگاه ها از طول موج ۵۵۰ نانومتر استفاده می شود. تعداد شات این لیزر محدود بوده و بیش تر برای مصارف خانگی و یا در آرایشگاه ها استفاده می شود. این محصول بیش تر برای پوست های روشن تا متوسط قابل استفاده بوده و بر روی این انواع پوست اثربخشی بالایی دارد.
- لیزر دایود
نوع دیگری از این دستگاه ها با نام دایود به بازار معرفی می شود. طول موج این دستگاه ۸۰۰ تا ۸۱۰ نانومتر بوده و برای انواع پوست مناسب است. طبق تحقیقات انجام شده میزان اثر بخشی این دستگاه بر روی پوست های تیره بسیار زیاد است. این محصول نسبت به دستگاه الکساندریت قدرت نفوذ بالاتری داشته و سرعت اثر گذاری آن نیز بیش تر است.
- لیزر YAG
این دستگاه را با نام لیزر اندیاگ نیز معرفی می کنند. طول موج این محصول ۱۰۶۴ نانو متر بوده و بیش تر برای پوست های تیره و مو های ضخیم و زبر مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها به لایه های عمیق تری از پوست نفوذ کرده و قدرت رفع مو های زائد در آن بسیار زیاد است.
کیفیت و تنظیمات دستگاه
نحوه تنظیم این دستگاه ها با توجه به نوع پوست، جنس و رنگ مو های زائد، تعداد جلساتی که بیمار مراجعه کرده و میزان مو ها تعیین می شود. این دستگاه ها در تنوع بالایی تولید می شوند.هر یک از آن ها به تکنولوژي های خاصی مجهز بوده و در کیفیت های مختلفی تولید می شوند. یکی از موارد مهمی که باید در تنظیم این دستگاه ها به آن توجه شود، سیستم خنک کنندگی می باشد. این سیستم از بروز سوختگ ها در پوست جلوگیری می کند. این دستگاه که با نام کولینگ نیز معرفی می شود در دو نوع مختلف ساخته می شود.
کانتنت کولینگ
در این نوع دستگاه ها استفاده باید حتما از ژل استفاده شود. این نوع کولینگ ها بسیار ارزان قیمت بوده و در اکثر دستگاه های لیزر مورد استفاده قرار می گیرند.
ایر کولینگ
در این دستگاه از کرایوکولینگ استفاده شده و هوای خنک را مانند کولرگازی به روی پوست می دمد. در این شرایط احتمال بروز سوختگی در پوست به شدت کاهش می یابد. انواع لیزر های الکس به این نوع تکنولوژي مجهز شده اند.
تاثیر تجربه و مهارت اپراتور بر نتایج لیزر
یکی دیگر از دلایل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد به این موضوع بر می گردد. فردی که به عنوان اپراتور از این دستگاه استفاده می کند باید از مهارت بالایی برخوردار باشد. این دستگاه ها با درجات مختلفی پرتو را به سمت پوست ساطع می کند. این اپراتور است که باید با توجه به جنس مو، رنگ پوست، میزان حساسیت های پوستی در افراد و همچنین بر اساس تعداد دفعاتی که فرد از این دستگاه استفاده کرده است، درجه مناسبی برای آن در نظر بگیرد. اگر مقدار ژل مناسبی برای استفاده از این دستگاه استفاده شود احتمال سوختگی و یا حتی خشکی پوست به شدت کاهش می یابد. از طرفی رعایت نکات بهداشتی نکته مهم دیگری است که می تواند در کاهش عوارض این دستگاه موثر باشد. باید حتما هر فرد از سری پلاستیکی مخصوصی استفاده کند تا احتمال بروز و انتقال بیماری ها کاهش یابد. با رعایت این نکات عوارض جانبی بعد از لیزر به شدت کاهش می یابد. گاهی اوقات مدت زمان تابش در هر ناحیه از پوست بیش از حد استاندارد شده و یا کم تر از آن می باشد. در این شرایط احتمال بروز عارضه تغییر رنگ در پوست افراد افزایش می یابد. بنابراین اگر اپراتور این دستگاه همه نکات لازم را رعایت کند، احتمال بروز عوارض به شدت کاهش می یابد.
مراقبتهای قبل از لیزر و تأثیر آنها بر اثربخشی
قبل از انجام این کار باید اقداماتی انجام دهید تا بتوانید نتایج مناسبی از این روش بگیرید. شما با رعایت یکسری نکات می توانید میزان اثربخشی این دستگاه را افزایش داده و به ریزش بیش تر مو های زائد بدن خود کمک کنید. دلایل زیادی وجود دارند که می توانند سبب جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد شوند اما با رعایت این نکات می توانید تاثیر این عوامل را تا حدود زیادی کاهش دهید:
– آمادهسازی پوست
قبل از انجام این کار حتما مو های خود را به طور کامل شیو کنید. دقت داشته باشید که برای این کار باید حتما از ژیلت و یا تیغ استفاده کرده و نباید از پودر موبر و یا اپیلاسیون با موم استفاده کنید.
– اجتناب از آفتابسوختگی و برنزه کردن
قبل از انجام این کار باید از پوست خود به خوبی مراقبت کنید. معمولا افرادی که پوست خود را برنزه کرده و یا به آفتاب سوختگی دچار می شوند، کم تر از انجام این کار نتیجه می گیرند.
مراقبتهای بعد از لیزر و اهمیت آنها
حال که با علل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد آشنا شدید، خوب است نکات مراقبتی بعد از انجام این کار را بشناسید. رعایت این موارد نیز می تواند در میزان اثربخشی آن بسیا موثر باشد. مهم ترین مواردی که در این زمینه باید به آن ها توجه داشته باشید، عبارتنداز:
اجتناب از قرارگیری در معرض آفتاب
شما باید بعد از انجام این کار از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. برای این کار باید تا جای ممکن از خانه خارج نشده و در صورت لزوم، حتما بدن خود را بپوشانید. برای محافظت از پوست در این شرایط باید حتما از ضد آفتاب های مناسبی استفاده کنید.
استفاده از محصولات مراقبتی
محصولات مراقبتی زیادی وجود دارند که بعد از انجام این کار می توان از آن ها استفاده کرد. این محصولات پوست را ترمیم کرده و از بروز سوختگی و یا تاول در پوست جلوگیری می کنند. همچنین از خشک شدن پوست نیز جلوگیری کرده و رطوبت مورد نیاز پوست را تامین می کنند.
نقش تعداد جلسات و فواصل بین آنها در موفقیت درمان
تعداد جلسات و رعایت کردن فواصل زمانی مناسب نیز می تواند در انجام این کار بسیار موثر باشد. شما با توجه به نوع پوست و مو های زائد خود نیاز دارید که در تعداد مشخصی از این جلسات شرکت کنید. این تعداد جلسات باید توسط اپراتور دستگاه و نیروی تکنسین تعیین شود. حال اگر در این جلسات به طور کامل شرکت کنید، قطعا نتیج جالبی از انجام این کار کسب می کنید. اگر این جلسات را با فواصل زمانی بیش از حد مجاز بروید، قطعا تاثیر این دستگاه کم تر می شود. معمولا برای انجام این کار بین ۸ تا ۱۲ جلسه اول را با فواصل زمانی یک ماه باید بروید. بقیه جلسه ها را می توانید در بازه های سه، شش و یا حتی یک ساله شرکت کنید. اگر طبق دستور اپراتور اقدام کنید، قطعا از این کار نتیجه خواهید گرفت.
شرایط پزشکی و داروهایی که میتوانند بر نتایج لیزر تاثیر بگذارند
گاهی اوقات موارد و مشکلات پزشکی باعث نتیجه نگرفتن از انجام این کار می شوند. این نوع بیماری ها مستقیما بر روی نتایج و تاثیرات این دستگاه ها اثر گذاشته و باعث جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد می شوند. اگزما، پسوریازیس، بیماری های خود ایمنی مانند لوپوس یا آرتریت روماتوئید و … از مهم ترین نمونه از این بیماری ها هستند. افراد با ابتلا به این نوع بیماری ها به دلیل حساسیت های پوستی قادر به انجام این کار نیستند. در صورت استفاده از این دستگاه ها نیز عوارض و مشکلات شدیدی مواجه شده و نمی توانند به نتیجه مطلوبی دست یابند. کسانی که با اختلالات تیروئیدی مواجه شده اند، در دوران یائسگی به سر می برند و یا با اختلالت هورمونی مواجه هستند نیز نمی توانند از انجام این کار به نتیجه مطلوبی دست یابند. مصرف برخی از دارو ها مانند رقیق کننده های خون، آنتی بیوتیک ها و دارو های فوتوتوکسیک نیز باعث کاهش تاثیر این دستگاه ها می شوند. بنابراین قبل از انجام این کار بهتر است با اپراتور صحبت کرده و شرایط بیماری خود را برای او شرح دهید.
بررسی تکنولوژیهای جدید و روشهای جایگزین در حذف موهای زائد
اگر به دلیل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد به دنبال روش مناسب دیگری برای انجام این کار هستید، باید بدانید که از رو ش های مختلفی می توانید استفاده کنید. موثرترین نمونه از این روش ها حذف مو های زائد با الکترولیز می باشد. این روش نسبت به لیزر دردناک تر بوده و یک الکترود به فولیکول مو ها تابیده می شود. این الکترود که با نام پروب یا نیدل معرفی می شود، فولیکول مو های آسیب دیده و از بین می روند. این روش نسبت به لیزر طولانی تر بوده و ممکن است تا ۳۰ جلسه ادامه یابد. البته مزیت این روش آن است که بعد از این مدت دیگر نیازی به شرکت در جلسه های شارژ نیست. این روش به سه دسته مختلف تقسیم بندی می شود که عبارتند از:
- الکترولیز گالوانیک
در این روش جریان الکتریسیته مستقیم به فولیکول مو ها اعمال می شود. همین امر سبب می شود تا مو ها به طور کامل و برای همیشه از بین بروند. این نوع دستگاه ها اثر بخشی بالایی داشته اما با کمی درد همراه هستند.
- الکترولیز ترمولیز
برای اجرای این روش از جریان الکتریسیته متناوب استفاده می شود. این جریان به فولیکول مو ها تابیده شده و به طور کامل آن ها را از بین می برد. این روش نسبت به روش قبل درد کم تری داشته اما میزان اثربخشی آن نیز کم تر است.
- الکترولیز ترکیبی
در این روش از دو شیوه گالوانیک و ترمولیز استفاده می شود. برای این کار ابتدا سدیم هیدروکسید تولید شده و سپس با جریان برق گرم می شود. در نتیجه این گرما به همراه محلول شیمیایی سلول های رویش مو را از بین می برد.
مطالعات و تجربیات کاربران: چرا برخی افراد نتیجه نمیگیرند؟
طبق نظرسنجی های انجام شده افرادی که برای انجام این کار به یک مرکز تخصصی و معتبر مراجعه کرده اند، نتایج مطلوبی از انجام این کار کسب کرده اند. بنابراین شما نیز اگر قصد انجام چنین کاری را دارید بهتر است حتما یک مرکز لیزر شناخته شده و معروف برای خود انتخاب کنید. از بیماری که این روش را تجربه کرده اند، در مورد علل جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد سوال شده است. آن ها علت بروز این امر را متناسب نبودن دستگاه با نوع مو و پوست افراد می دانند. بیمارانی که قبلا از این دستگاه ها استفاده کرده اند، معتقدند که نوع دستگاه نیز در بروز این مشکل بسیار موثر هستند. برخی از آن ها درد کم تری داشته و با عوارض جانبی بسیار کمی همراه بوده و برای نوع خاصی از پوست و مو مناسب هستند. بنابراین باید حتما ابتدا این دستگاه ها را به خوبی شناخته و سپس برای انجام این کار اقدام کنید. طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده اند، برای جلوگیری از بروز این مشکل باید حتما از نور خورشید در امان باشید. از چند روز قبل تا چند روز بعد از انجام این کار نباید در معرض نور خورشید قرار بگیرید. افرادی که قبلا چندین مرتبه این کار را انجام داده اند توصیه می کنند که بعد از این کار از کرم های ترمیم کننده استفاده کنید. همچنین در صورت بروز تورم از کمپرس سرد نیز می توانید کمک بگیرید. استحمام نکردن تا دو روز بعد از انجام این کار از دیگر توصیه هایی است که این افراد به اشخاص مبتدی ارائه می دهند.
نکاتی برای افزایش اثربخشی لیزر موهای زائد
حال که با علت های جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد آشنا شدیم، خوب است بدانید که از روش های مختلفی می توان میزان اثربخشی این روش را افزایش داد. برای کسب نتیجه هنگام استفاده از بهترین دستگاه لیزر موهای زائد باید نکاتی را رعایت کنید. با در نظر گرفتن این موارد علاوه بر اثر بخشی بیش تر دستگاه، احتمال بروز عوارض آن نیز به شدت کاهش می یابد. مهم ترین نکاتی که باید در این زمینه به آن ها توجه داشته باشید، عبارتند از:
- در روز های پیش از انجام این کار از قرار گرفتن در برابر نور مستقیم خورشید خودداری کنید. همچنین در این روز ها نباید از کرم های لایه بردار پوست استفاده نمایید.
- قبل از این کار تمام مواد آرایشی موجود روی پوست را از بین ببرید. برای این کار هرگز از پاک کننده های الکلی استفاده نکنید. این نوع پاک کننده ها چربی پوست را گرفته و در نتیجه این دستگاه به پوست شما آسیب می رساند.
- قبل از انجام این کار از ورزش سنگین خودداری کنید. شما باید قبل از شروع جلسه خود را آرام کرده و ضربان قلب مناسبی داشته باشید.
- اگر از دارو های رقیق کننده خون مانند آسپیرین استفاده می کنید حتما موضوع را به پزشک گزارش دهید.
- بعد از انجام این کار مو ها را از ریشه نکنید. همچنین مو ها را پیلاسیون نکرده و قبل از شرکت در جلسه مو های خود را شیو کنید.
- یک تا دو هفته پس از انجام این کار بهتر است که پوست را لایه برداری کنید. با این کار میزان اثربخشی استفاده از این دستگاه به شدت افزایش می یابد.
- حداقل تا ۴۸ ساعت پس از انجام این کار از حمام با آب داغ خودداری کنید.
- کرم ویتامین ای استفاده کنید. با این کار رنگ پوست بهبود یافته و از تیره شدن آن جلوگیری می شود.
- تا زمان بهبود التهاب و سوزش ها پس از انجام این کار از لوازم آرایشی استفاده نکنید.
- حداقل تا سه روز پس از این کار از دئودورانت ها استفاده نکنید.
- بعد از لیزر به خوبی از پوست خود در برابر آفتاب محافظت کنید.
- برای کاهش التهاب و تورم ها بعد از انجام این کار از کمپرس سرد استفاده نمایید.
- حداقل تا ۴۸ ساعت بعد از انجام این کار از ورزش های سنگین خودداری کنید.
کلام آخر
عوامل مختلفی را می توان به عنوان علت جواب نگرفتن از لیزر موهای زائد در نظر گرفت. نوع پوست، رنگ و ضخامت موهای زائد، نوع دستگاه و … از مهم ترین فاکتور هایی است که در جواب نگرفتن از این دستگاه می توان به آن ها اشاره کرد. شما باید با توجه به نوع پوست و مو های زائد خود نمونه مناسبی از این دستگاه ها را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار دهید. برای اثربخشی بیش تر این دستگاه ها بهتر است که نکات مراقبتی قبل و بعد از انجام این کار را به درستی و به طور کامل رعایت کنید.
سوالات متداول
- مهم ترین مزیت های لیزر مو های زائد کدام است؟
سرعت عمل این دستگاه ها بسیار زیاد بوده، دقت بالایی داشته و همه انواع پوست و مو می توانند از آن استفاده کنند.
- آیا میزان تاثیر نمونه های خانگی این دستگاه ها مانند نمونه صنعتی می باشد؟
میزان اثربخشی نمونه های خانگی این دستگاه ها نسبت به انواع بزرگ و صنعتی آن ها کم تر بوده اما به دلیل قیمت کمی که دارند می توانند بسیار مقرون بصرفه باشند.
- مهم ترین عوارض لیزر مو های زائد کدام اند؟
احتمال سوختن پوست، تاول زدن و بروز علائم آلرژي در پوست بعد از انجام این کار از مهم ترین عوارض این دستگاه ها می باشد.